carport auto

Achizitionarea si detinerea unei masini inseamna o investitie care trebuie protejata in timp. Pe langa asigurarile obligatorii, utilizarea in conformitate cu instructiunile producatorului si efectuarea verificarilor periodice, acest lucru inseamna sa asiguri un loc pentru adapostire atunci cand conditiile de mediu extreme. 

Masina trebuie adapostita tot anul, atat in sezonul rece, cat si in cel cald – contra precipitatiilor, vantului puternic, razelor UV si temperaturilor caniculare. 

In cele ce urmeaza, iti vom prezenta de ce un carport auto din lemn reprezinta la ora actuala o alegere excelenta pentru protejarea masinii tale.

Top 3 beneficii ale unei copertine auto din lemn 

In cateva cuvinte, montarea unei copertine auto asigura protejarea masinii. Detaliat, exista o serie de beneficii de care te vei bucura cand optezi pentru aceasta alternativa de amenajare. Iata care sunt acestea:

  1. Protectie contra conditiilor meteo extreme

Pe parcursul anului, vremea se schimba odata cu schimbarea anotimpurilor, existand si perioade cu precipitatii abundente, temperaturi scazute sau ridicate. In aceste conditii, exteriorul masinii ar putea avea de suferit. Adapostirea masinii sub copertinele actuale contribuie la reducerea decolorarii vopselei din cauza razelor UV, protejarea de precipitatiile puternice, vant etc. 

In perioada iernii, nu vei mai petrece timp pentru a curata masina de zapada – economisesti timp, nemaifiind nevoie sa scurtezi programul de somn atunci cand te grabesti dimineata. 

Tot in categoria protectiei masinii prin adapostire se incadreaza si descurajarea furturilor – masina nu este la fel de expusa ca atunci cand parchezi in afara curtii sau chiar in curte, in gradina. 

  1. Design 

Designul copertinelor auto variaza de la un model de la altul si il vei putea alege pe cel care se integreaza cel mai bine in stilul de constructie al casei, respectiv stilul in care gradina este amenajata. 

Elementele din lemn lamelar sunt durabile, stabile si se monteaza facil si rapid, in timp ce acoperisul din policarbonat (pentru modelele la care este valabil acest aspect) protejeaza corespunzator de factorii de mediu extremi. 

  1. O alternativa eco-friendly

Protejarea mediului inconjurator este o responsabilitate care ne revine tuturor. In domeniul constructiei de carporturi auto, sunt utilizate fierul si lemnul – doua dintre materialele sustenabile. 

Lemnul este un material 100% natural, ecologic, fiind optim pentru integrarea in diverse proiecte de constructii si amenajare: piese de mobilier, elemente de constructie pentru case si cladiri, produse decorative si de amenajare pentru curti, terase, gradini. 

De ce sa alegi un carport facut din lemn lamelar?

Carporturile, copertinele si foisoarele produse de catre ECO HOUSE & GARDEN utilizeaza lemnul lamelar (numit si lemn incleiat), obtinut printr-un procedeu de suprapunere si lipire prin presare a multiplelor straturi de lemn. 

Structurile din lemn lamelar sunt caracterizate de rezistenta, prin structura stabila de suprapuneri de lemn: modificarile de volum sau deformarile unui strat sunt stopate de celelalte straturi. 

Straturile de lemn utilizate la obtinerea lemnului lamelar rezulta din prelucrarea lemnului, prin debitare radiala. Cat despre adezivul folosit, acesta este rezistent la apa, ceea ce va contribui la elemente din lemn lamelare care vor dura timp indelungat. 

Astfel, lemnul lamelar pastreaza estetica deosebita a lemnului natural, insa dobandeste atribute de exceptie in urma procedurii de fabricatie, putand fi utilizat pentru aplicatii mai sofisticate, dificile. Rezista astfel conditiilor extreme (vant, precipitatii, temperaturi scazute, perioade caniculare), comparativ cu lemnul natural utilizat standard, care ajunge sa se deterioreze cu timpul (curbare, crapare, torsiune)

Nu in ultimul rand, amintim de costurile reduse – achizitie si montaj – care s-ar extinde mult daca ar fi nevoie de constructia la fata locului. Copertinele ECO HOUSE & GARDEN se livreaza sub forma de kit si se monteaza conform indicatiilor, chiar si de catre persoanele care nu se ocupa de proiecte de amenajare. 

De ce sa cumperi un carport auto de la un producator local?

Fiecare dintre noi isi contureaza un anumit stil de cumparaturi, prin alegerile facute zilnic. Beneficiile achizitionarii bunurilor si serviciilor de la producatori/furnizori locali nu sunt limitate doar la reducerea cheltuielilor, ci reprezinta o contributie reala a impactului asupra mediului. 

Incepem prin a-ti aminti faptul ca orice achizitie de la producatorii romani inseamna sustinerea afacerii lor si astfel contribui si la dezvoltarea economiei nationale, asadar achizitia ta revine cu beneficii tot la tine. 

Asadar, cumparand un carport auto de la un producator local roman exista beneficii de ambele parti: te bucuri de calitatea produsului, durabilitatea materialelor de fabricatie si dispui de facilitatea contactarii mai rapide a producatorului in cazul in care ai nevoie de detalii suplimentare. Totodata, iti aduci aportul la reducerea amprentei de carbon, prin evitarea comenzilor din strainatate, care inseamna costuri de expeditie, transport, livrare etc. 

Care sunt indicatiile de montaj a unei copertine auto din lemn?

Printre avantajele achizitionarii unui carport se numara si facilitatea instalarii. Dupa plasarea comenzii, coletul care contine kit-ul este livrat cu toate piesele care compun un carport auto, impreuna cu manual de montaj. Instructiunile sunt explicit trasate, nefiind nevoie sa fi realizat un astfel proiect inainte. 

Ca echipament necesar pentru asamblare, vei avea nevoie de o bormasina, iar in ceea ce priveste numarul de persoane de care este nevoie montaj, acesta difera in functie de tipul de carport pentru care optezi. Astfel, este nevoie de doua persoane pentru carporturile standard din gama, iar pentru carporturile duble, va fi nevoie de patru persoane, intrucat grinzile sunt mai grele si mai lungi. 

ECO HOUSE & GARDEN, producatori locali de copertine pentru case si masini, precum si de foisoare din lemn – activeaza pe piata de profil de peste 20 de ani, perioada in care si-a adaptat produsele si serviciile pentru a indeplini cerintele diferitelor tipuri de clienti. Astfel, ca estetica, vei gasi cu usurinta un model de copertina auto din lemn care se potriveste perfect curtii tale; ca utilitate, exista modele pentru o singura masina sau modele duble, pentru adapostirea masinilor familiei. 

Firma asigura servicii de consultanta pentru alegerea modelului potrivit din gama de copertine auto, copertine intrare, copertine terase, pergole si foisoare. 

Daca ai nevoie de consultanta pentru a alege un model de carport auto, ia legatura cu cei de la ECO HOUSE & GARDEN, utilizand datele de contact de mai jos. 

De asemenea, toate informatiile despre montaj si modelele copertine auto din lemn (modele pentru o masina / modele duble), sunt disponibile pe site – https://copertine-lemn.ro/


Contact

Telefon – 0786 873 196

Mail – copertinelemn@gmail.com

Adresa – Str.Drumul Bercenarului, nr. 2-4 – Sector 4, Bucuresti

Instalator Bucuresti specializat in instalatii sanitare – Idei de amenajare pentru toate tipurile de bai

Previous article

Top 5 motive pentru care vei dori sa integrezi pergola bioclimatica pe terasa sau in gradina ta

Next article

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *