reparatii termopane

Vrei sa stii care este cea mai buna companie de reparatii termopane? Atunci trebuie sa accesezi website-ul  http://www.reparatii-termopane-pvc-al.ro/  si vei afla toate informatiile de care ai nevoie.

Reparatii termopane – pentru o casa perfect functionala

Firma noastra de reparatii termopane iti pune la dispozitie cele mai profesionale servicii. Noi te vom ajuta sa ai parte de o locuinta sigura in care totul sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale.

Geamul termopan este o achizitie importanta pentru locuinta ta. Acesta te va ajuta sa reduci semnificativ piederile de caldura pe timpul sezonului rece, sa iti pastrezi constanta temperatura din locuinta dar iti ofera si o izolatie fonica mai mult decat satisfacatoare. Acestea, in timp sunt destinate uzurii, drept urmare au nevoie de o curatare si o intretinere adecvata.

Daca iti doresti ca locuinta ta sa fie sigura si confortabila atunci trebuie sa stii cum sa intretii corect elementele de constructie.

Reparatii termopane – cum sa le intretinem corect?

Geamul termopan se intretine extreme de usor cu ajutorul unu spray de curatare pentru sticla, este recomandat ca acesta sa nu contina alcool. Nu ai voie sa folosesti obiecte ascutite pentru a curata sticla deoarece acestea ar putea-o zgaria,  produsul trebuie sa se pastreze pe sticla 1-3 minute inainte de a fi indepartat cu o laveta moale.

Garniturile  sunt extrem de utile pentru etanseitate si pentru aisgurarea termicitatii, o data pe luna trebuie sa se verifice temeinic, iar o data la 6 luni trebuie sa fie curate cu o carpa umeda cu un detergent, le poti trata cu glicireni, deoarece sunt realizate din cauciuc trebuie sa le inlocuiesti la o perioada de timp. Specialistii recomanda ca o data la 3 ani sa se inlocuiasca. Daca o garnitura este uzata atunci riscul ca apa de ploaie sa patrunda in locuinta este mult mai mare.

Feroneria trebuie sa fie gresata o data pe an pe partile in miscare, punctele de inchidere si balamalele. Trebuie sa folosesti pentru gresare un spray gresant sau vaselina speciala, Poti strange suruburile de prindere a manerelor si poti verifica daca feroneria asigura o strangere rama –cercevea corespunzatoare. Poti verifica daca strangerea este slaba prin pozitionarea unei hartii intre garnitura si toc, daca aceasta cade sau se misca atunci trebuie sa intervii asupra strangerii.

Profilul din aluminiu sau PVC, in cazul reabilitarii este recomandat sa protejezi feroneria si garniturile de zgarieturi, nu este recomandata vopsirea profilelor si nici sa folosesti o  solutie abraziva care poate deteriora in timp.

Reparatii termopane – interventie rapida, echipa profesionista!

Alaturi de compania Reparatii termopane vei avea parte de cele mai sigure rezultate. Noi suntem singurii care se vor asigura ca serviciile oferite sa se ridice intotdeauna la inaltimea asteptarilor tale. Daca ai nevoie de serviciu de reparatii termopane atunci noi suntem cea mai buna solutie pentru tine. Te asigur ca rezultatele vor fi unele care te vor multumi pe deplin. Dupa colaborarea cu noi vei vedea ca o perioada indelungata de timp nu vei mai intampina niciun fel de problema cu ferestrele tale. Viata ta va fi mai usoara si mai frumoasa doar cu ajutorul nostru.

contact reparatii termopane

Firma de dezinfectie care va aduce eficienta maxima

Previous article

Colectare hartie? Apeleaza la Cami Comexim!

Next article

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *