pui de struti

Detalii de localizare

Ferma de struti Tinca este cea mai veche din Romania, in 1999 fiind achizitionate primele pasari.

Ferma este situata la aproximativ 2 km de localitatea Tinca, in apropiere de halta CFR Gurbediu, pe soseaua ce leaga orasul Salonta de Beius.

Important de mentionat este ca strutii beneficiaza de conditii optime de crestere, ingrijirea lor realizandu-se de catre personal competent si responsabil. Astfel, persoanele care comanda, de exemplu, pui de struti pentru carne sau pentru a-i creste in fermele proprii, vor face o alegere excelenta.

Pui de struti pentru ferma ta?

Daca doriti sa achizitionati pui de struti, indiferent de scopul pe care il aveti, nu ezitati sa intrati in legatura cu reprezentantii fermei Tinca.

Acestia vor fi bucurosi sa impartaseasca din experienta acumulata de-a lungul anilor, acelor persoane care sunt interesate de cresterea strutilor in regim de ferma sau, pur si simplu, pentru consum propriu.

Este important ca, daca va doriti sa infiintati propria ferma cu pui de struti de la noi, sa cunoasteti mai multe aspecte importante si sa va documentati temeinic inainte de a initia vreo actiune in acest sens.

Factorii esentiali in cresterea puilor, sunt multipli: genetici, starea de sanatate, managementul, conditiile de clima, nutritia, facilitatile si mediul, precum si factorii de stres. Asadar, acestora trebuie sa li se acorde o atentie deosebita.

Ferma Tinca iti ofera pui de struti crescuti in conditii optime!

Personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul fermei Tinca, acorda o ingrijire speciala si atenta pasarilor, astfel ca daca veti decide sa achizitionati pui de struti de aici, veti avea certitudinea ca acestia au o stare buna de sanatate, pregatiti sa se adapteze mediului bine gandit din cadrul fermei proprii, spre exemplu. De asemenea, cand carnea lor va ajunge sa fie consumata, va fi cu siguranta apreciata pentru gustul bun.

Persoanele care doresc sa porneasca o afacere in domeniu sau cei care vor sa beneficieze de o sursa sigura de carne de strut, pot intra oricand in legatura cu reprezentantii fermei de struti Tinca, care va stau cu placere la dispozitie, in orice moment.

Pentru pui de struti sanatosi si vigurosi, apelati la reprezentantii fermei Tinca!

Daca alegeti sa achizitionati pui de struti de la ferma Tinca, va veti da seama imediat ca ati facut cea mai buna alegere.

Drept dovada, colaboratorii nostri sunt foarte multumiti atat de serviciile noastre, cat si de strutii pe care ii crestem cu atata atentie.

Suntem o ferma serioasa, care pune accent pe calitate si se ghideaza dupa principii bine stabilite, principii care au condus si ele la succesul de care ne bucuram in prezent.

Contactandu-ne, va veti convinge de capabilitatea, profesionalismul si seriozitatea echipei noastre, precum si de calitatea produselor si a serviciilor pe care le oferim cu drag tuturor celor interesati.

Va asteptam cat mai curand, solicitarile pe care le vom procesa in cel mai scurt timp, cu maximum de responsabilitate si promptitudine astfel incat sa beneficiati de solutii imediate si eficiente la cerintele si necesitatile voastre.


Mai multe detalii? Nu ezitati se ne contactati:

WEBSITE: https://www.strutitinca.ro/

TELEFON: 0 744-165-787

 

Servicii de curatenie Bucuresti? Echipa Ligriv la datorie mereu!

Previous article

Firma curatenie Bucuresti – avantajele colaborarii cu o firma care asigura curatenie generala

Next article

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in DIVERSE