motopompe irigatii

Agro-Irigatii.ro va pune la dispozitie o gama variata de utilaje destinate irigarii, precum si piese de schimb pentru acestea.

Daca sunteti interesati de produsele pe care le comercializam, nu ezitati sa ne solicitati informatii pentru a le alege pe cele mai performante. Facem tot posibilul sa va oferim solutii care se preteaza necesitatilor voastre, asigurandu-va servicii complete: consultanta, livrare si montaj.

In cazul in care doriti sa achizitionati sisteme pentru irigatii, in oferta noastra veti gasi atat produse separate, precum tamburi, aspersoare, motopompe, duze, tevi, conducte, cuple rapide etc., dar si kituri complete pentru sisteme de irigat.

De asemenea, puteti opta pentru mai multe tipuri de motopompe irigatii: motopompe irigatii tamburi, motopompe irigatii volum, motopompe irigatii submersibile, motopompe irigatii cu generator, motopompe cu generator si lampi.

Motopompe irigatii – ce trebuie sa stii!

Pentru a va asigura ca suprafetele cultivate va vor oferi productia pe care o asteptati, insa nu dispuneti de timpul necesar pentru a efectua manual activitatea de irigare, o solutie automata este ceea ce aveti nevoie. Compania noastra va ofera o multitudine modele de motopompe irigatii pe care va invitam sa le descoperiti astfel incat sa faceti cea mai buna achizitie. Reprezentantii nostri va ofera consultanta de specialitate in acest sens.

Suprafetele cultivate trebuie intretinute corespunzator, de aceea trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte, precum: umiditatea solului, tipul pompelor (centrifugale, cu ejector), calitatea apei, debitul maxim (cantitate de apa pe care o poate aspira o motopompa intr-un interval de 60 de minute), presiunea, alimentarea (apa pentru irigatii poate fi folosita din diverse surse: rau, canal, rezervor, panza freatica etc.) si diametrul furtunului etc.

Trebuie sa aveti in vedere ca exista o diferenta de nivel intre sursa apei si locul unde se iriga. Daca se pompeaza apa dintr-un rau, canal sau rezervor, este recomandat sa se utilizeze o motopompa sau o pompa dupa tractor. Cand apa care urmeaza a fi folosita la irigare provine din panza freatica, pentru pompare se foloseste o motopompa submersibila, montata deasupra putului chiar si la adancimi care ajung la 50-60 metri.

Asadar, pentru a asigura o dezvoltare optima si sanatoasa a plantelor, este ideal sa achizitionati motopompe irigatii, acestea fiind extrem de utile pentru a oferi cantitatea necesara de apa, rapid si fara un efort considerabil, chiar si in perioadele secetoase ale anului.

Motopompe irigatii – de la Agro-Irigatii!

Oferim spre vanzare seturi de pompe cu motor pe carucior, acestea facand posibila irigarea in orice conditii. Toate produsele noastre sunt testate pentru a putea garanta calitatea, eficienta si fiabilitatea maxima.

In functie de necesitatile fiecarui client, ansamblurile pot fi personalizate.

Gama “supersilentios” este echipata cu carcasa izolata fonic, testata pana la 70 d (B) o si echipata cu amortizor de zgomot. Motopompele, sunt disponibile cu motoare IVECO AIFO 4-6 cilindri si pompe CAPRARI. Cu rezervor de 650 de litri si 1000 litri.

Spre exemplu, in domeniul agricol, sistemele de irigatii cu tamburi sunt cele mai practice datorita parcelelelor mari pe care le iriga si a faptului ca administreaza corect si ingrasamantul odata cu apa.

Contactati-ne pentru a comanda motopompe irigatii, performante!

Daca aveti nevoie de motopompe irigatii care sa faca fata cerintelor voastre, nu ezitati sa intrati in legatura cu specialistii companiei.

Asteptam cat mai multe detalii despre: locul in care se doreste montarea, plan de amenajare, poze de la fata locului, date specifice sursei de apa (retea, fantana, probleme cu debitul sau presiunea apei, tip pompa de la fantana, etc.) si alte informatii importante.


DATE CE CONTACT

website  Websitewww.agro-irigatii.ro/

telefon  Telefon:  0736371732 

  Email:  info@agro-irigatii.ro 

Cele mai bune utilaje vinificatie pentru o productie rapida si facila!

Previous article

Firma de dezinfectie care va aduce eficienta maxima

Next article

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *