pergola lemn

Proiectele de amenajare exterioara cu o pergola lemn se numara printre preferatele utilizatorilor – fie ca vorbim despre extinderea spatiului personal, fie ca este vorba despre extinderea unui local.

Comparativ cu cele mai multe proiecte de amenajare cu foisoare, pergola poate fi construita in continuarea casei, creand astfel o continuare a locuintei, spatiul putand deveni o continuare a living-ului, de exemplu.

De ce se opteaza frecvent pentru o pergola lemn si nu una realizata din alte materiale?

Aspectul natural al lemnului il plaseaza in materialele preferate de producatorii de elemente de amenajare, de catre decoratori, dar si de catre utilizatori. De aceea, pergolele si alte produse marca Eco House & Garden sunt realizate de lemn, pentru ca este 100% natural, aspectul acestuia potrivindu-se pentru paleta generoasa de elemente de amenajare pentru curte si gradina

Pergolele din lemn sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate, la preturi avantajoase, asigurand totodata functionalitatea impusa de acest domeniu de amenajari exterioare.

Ce pergola lemn sa alegi pentru proiectul personal de amenajare – paleta completa Eco House & Garden

Pergolele se pot livra sub forma de kit de montaj, in pachet cu toate elementele structurale, gata pentru asamblarea finala. Un alt aspect de exceptie privind serviciile firmei se refera la posibilitatea de personalizare, respectiv la optiunea de selectie dintr-o gama variata de culori.

Pergola ARCADE

Pergola din lemn, model ARCADE

Face parte din fama de produse Arch Wood, ce se remarca prin sectiuni mici si usoare, care aduce plus valoare arhitecturii moderne, potrivindu-se in mode exceptional pentru amenajarea exterioara. Pergola ARCADE se integreaza in mod uimitor in stilul oricarei curti si/sau gradini, devenind un spatiu de refugiu, pentru a trai in armonie cu natura.

Pergola OMEGA

Pergola din lemn, model OMEGA

Modelul de pergola lemn OMEGA demonstreaza importanta crearii unui astfel de spatiu acasa. Cu o structura usoara si design elegant, se integreaza in orice tip de spatiu exterior, de la curte, la gradina, aleee si pana la terase si restaurante.

Pergola OMEGA 2

Pergola din lemn, model OMEGA 2

O alta varianta de pergola din lemn ce confera o nota de rafinament gradinii sau terasei este modelul OMEGA 2. Proiectul final asigura un spatiu de relaxare si protectie (soare, vant, vreme innorata, ploaie). 

Pergola OMEGA Royal

Pergola din lemn, model OMEGA ROYAL

Pergola lemn Omega Royal este conceput cu structura din lemn lamelar, cu elemente arcuite, fiind alegerea perfecta pentru curte. Gratie diferitelor dimensiuni ale elementelor, pergola poate fi adaptata in orice tip de spatiu, creandu-se astfel un spatiu de relaxare, de petrecere, o oaza de liniste.

Foisorul NOAH

Foisor din lemn, model NOAH

Foisoarele reprezinta o alta varianta accesibila pentru amenajarea exterioara – elementele semiarcuite NOAH creeaza un spatiu robust, ce poate fi realizat cu 1, 2 sau 3 laturi complet inchise, in functie de cerintele proiectului si preferintele clientilor.

Care sunt avantajele achizitionarii unui model pergola lemn prin intermediul Eco House & Garden?

Principalele avantaje ale colaborarii cu Eco House & Gardening in vederea achizitionarii unei pergole din lemn sunt produsele de calitate si disponibilitatea unei echipe de consultanta, gata sa ii ghideze pe clienti catre modelul potrivit. In detaliu, firma asigura numeroase avantaje:

–  Posibilitatea personalizarii pergolei

Proiectele de amenajare cu o pergola lemn sunt diferite, fiind nevoie de dimensiunea optima, precum si de stabilirea altor detalii, interventii in materie de design etc.

–  Livrarea pergolei in kit complet de montaj

Oricare model de pergola este selectat, acesta poate fi livrat clientilor sub forma kitului de asamblat, cu toate elementele necesare, pregatite pentru proiectul de finisaj final: stalpii pergolei, grinzile, capriorii.

–  Eleganta pergolelor din lemn

Designul pergolelor, asemeni tuturor produselor comercializate, pergolele prezint o eleganta aparte, prezentand avantajul materialului atemporal din care sunt confectionate.

–  Facilitatea lucrarilor de montaj

Gratie modalitatii inedite de livrare – clientii primesc pergola in kitul complet de montaj – pergola poate fi montata de client sau de catre o persoana cu indemanare pentru astfel de proiecte. Totodata, Eco House & Garden asigura serviciul de consultanta si suport pentru montajul corect – pe care clientii il pot solicita, pentru a fi siguri ca fac alegerea potrivita.

Pentru orice pergola lemn, clientii pot gasi descrierea completa prin accesarea site-ului, iar pentru informatii extra, cum sunt personalizarea si posibilitatea accesarii serviciului de consultanta la montaj, echipa Eco House & Garden poate fi contactata, telefonic sau online.


Contact Eco House & Garden

Telefon – 0786 873 196

Mail – copertinelemn@gmail.com 

Website  – www.copertine-lemn.ro

Cand este nevoie si cum se realizeaza corect lucrarile de denisipari puturi?

Previous article

De ce sa alegi porti si panouri de gard debitate cu plasma?

Next article

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *