firma curatenie bucuresti

Solutiile si serviciile oferite de o firma curatenie Bucuresti sunt create special pentru a indeplini cerintele diverse: curatenie si igienizare la domiciliu, curatenie la birou, curatenie ecologica, precum si curatare profesionala pentru tapiterie, pardoseli etc.

Modul de viata se schimba radical de la o generatie la alta, reflectandu-se in viata cotidiana: programul de lucru este prelungit, interesele si prioritatile difera in comparatie cu cele ale generatiei anterioare, insa conceptul de locuinta confortabila nu s-a modificat.

Pentru ca locuinta sa fie mereu oaza de relaxare, organizarea si curatenia sunt doua activitati constante, in care se vor investi timpul si energia necesare. Asadar, pentru rezultate optime de igienizare, se poate opta serviciile oferite de o firma curatenie Bucuresti

LIGRIV DDD – firma curatenie Bucuresti care asigura servicii curatenie la birou si acasa

Curatenia generala, inainte de concediu si cea dinainte sau dupa sarbatori inseamna realizarea unui program pentru curatarea in detaliu a fiecarei incaperi, incepand cu spalarea geamurilor, curatarea suprafetelor si pana la stergerea prafului si aranjarea obiectelor decorative.

Va putem ajuta cu urmatoarele servicii:

  •  Curatenie la domiciliu

Cel mai frecvent, responsabilitatea finisarii curateniei si ordinii in casa ii revine doamnei, care nu isi mai gaseste, printre responsabilitatile de lucru si grija pentru cei mici, timpul necesar pentru realizarea curateniei asa cum si-ar dori. Serviciile de curatenie la domiciliu se adreseaza tuturor celor care locuiesc singuri si petrec mult timp la serviciu si cu activitati sociale si de relaxare in afara casei, familiilor care doresc sa petreaca timp de calitate impreuna.

  • Curatenie la serviciu

Pentru angajati si angajatori, lucrul intr-un spatiu perfect curat si igienizat este o conditie esentiala pentru desfasurarea activitatii si succesul proiectelor. Pentru a asigura curatenia zilnica (igienizarea salilor de baie, aspirat, aerisit, dus gunoi) periodica (spalare geamuri, spalare mecanizata pardoseala), incheierea unui contract cu firma de curatenie este cea mai buna decizie.

Alte servicii prestate de firma noastra:

  • Curatenie dupa constructor
  • Curatenie ecologica
  • Spalat geamuri
  • Spalare mecanizata podele
  • Curatat canapele

Firma curatenie Bucuresti – avantajele colaboratii cu o firma serioasa

  • Personal specializat

Fie ca este vorba de igienizarea bailor, despre spalarea perfecta a ferestrelor sau despre curatarea masinii, personalul nostru este specializat pentru fiecare serviciu in parte. Spre deosebire de persoanele fizice care presteaza servicii de curatenie, firma dispune de aparatura performanta si produse de curatenie profesioanale.

  • Timp redus de realizare a curateniei

Protocolul de instruire a personalului este riguros, standardizat, angajatii fiind obisnuiti sa lucreze in echipa, avand astfel nevoie de mai putin timp pentru realizarea serviciului. Bineinteles ca numarul de angajati si tipologia lucrarilor de curatenie necesare – dupa constructor, la domiciliu, birou – sunt stabilite cu firma de curatenie din BucurestI.

  •  Calitatea rezultatului final

In ceea ce priveste curatarea canapelelor, saltelelor si a altor piese de mobilier prevazute cu tapiterie, este mai putin probabil ca persoanele care lucreaza independent de o firma sa dispuna de aparatura potrivita.

Mai mult, o firma curatenie Bucuresti va fi mult mai deschisa la primirea sugestiilor din partea clientilor, avand si mai multe resurse pentru a imbunatati calitatea serviciilor.


Detalii si programari:

TELEFON: 0724-355-711

WEBSITE: www.deratizarebucuresti.ro

EMAIL: ligrivddd1999@yahoo.com

Pui de struti de la ferma Tinca – Garantia calitatii vazuta prin prisma experientei

Previous article

Instalator Bucuresti pentru montaj si reparatii – ce trebuie sa stii despre centrala termica

Next article

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *