inchiriere masini

Cum vremea a inceput sa se incalzeasca, probabil exista deja unii care viseaza la concediul din vara. Oricat de ciudat ar parea, planificarea din timp poate incepe chiar de pe acum. Aproximativ in aceast mod am procedat cu cativa ani in urma, cand am inceput sa fac rezervari si tot ceea ce e nevoie pentru o mica excursie prin tara.

Inchirierea unei masini a fost unul dintre primii pasi in acest sens.

As fi putut merge cu masina personala, mai aveam si alte variante de transport, dar am ales sa inchiriez. In randurile urmatoare va explic si de ce, mai precis va voi arata care sunt avantajele de care ai parte atunci cand apelezi la serviciile de rent a car atunci cand iti planifici un concediu.

  • Nu mai depinzi de nimeni si de nimic

Oricine stie foarte bine ca a alege transportul public presupune oarecare limitari. Exista un anumit program de functionare pe care il respecta, astfel intregul program al concediului va trebui adaptat dupa acesta. De asemenea, toate opririle sunt facute calculat si nu exista abateri de la traseu. Pentru unii – ca si pentru mine de altfel – acest lucru este deranjant. Nu imi place sa ma conditionez de mersul trenurilor, de orarul de functionare al transportului public sau sa fiu limitat de disponibilitatea unui taxi, asa ca am ales sa inchiriez o masina pentru a-mi face concediul dupa propriul ritm.

  • Gasesti solutia potrivita de fiecare data

Cand ai planificat un concediu, un tur al Romaniei alaturi de familie sau prieteni, trebuie in primul rand ca masina cu care mergeti sa aiba suficient spatiu. Ei bine, masina personala nu e tocmai potrivita de fiecare data din acest punct de vedere. Asta a fost si cazul meu, prin urmare solutia catre care m-am orientat a fost www.airportcar.ro. Aici am gasit o masina suficient de incapatoare, atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje.

  • Nu mai uzezi masina personala

Daca ideea de a adauga kilometri extra, implicit uzura la masina personala nu iti surade chiar deloc, afla ca alternativa inchirierii te scapa de astfel de neajunsuri. Pe langa faptul ca nu mai uzezi masina personala, poti avea parte chiar de o experienta confortabila si de bucuria de a conduce un model nou de masina.

  • Economisesti!

Poate ca ti se pare gresita aceasta idee, dar chiar poti economisi atunci cand inchiriezi o masina. Gandeste-te la urmatoarele: cu masina personala ai cheltuieli, platesti taxe, impozite, asigurari, faci revizii, alimentezi cu combustibil, schimbi piese si accesorii, iar in caz de accident ai responsabilitatea de a suporta cheltuielile pe care le implica reparatiile.

Singurele griji pe care le ai in momentul in care inchiriezi o masina sunt cele legate de plata aferenta inchirierii si alimentarea cu combustibil.

Pretul ajunge sa fie notabil redus, cu cat perioada de inchiriere este mai mare, ceea ce duce la o economie si mai mare.

Conteaza sau nu toate aceste lucruri? Evident, doar cei care testeaza o asemenea experienta se pot pronunta. Personal, consider ca inchirierea unei masini este o solutie potrivita pentru un concediu de tipul celui pe care l-am petrecut. La final, o recomandare – www.airportcar.ro – veti gasi aici masini de inchiriat care se pliaza pe orice nevoi.

Corpuri de iluminat pentru o casa functionala si cu personalitate!

Previous article

5 locații unde poți amplasa un infokiosk și de ce să alegi un astfel de serviciu

Next article

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in DIVERSE