vopsea lavabila

In prezent, cel mai popular produs pentru zugravire interioara si exterioara este unul dintre tipurile de vopsea lavabila, intrucat este usor de aplicat, ofera o estetica placuta si poate fi intretinuta facil. Iar avantajele vopselurilor lavabile nu se rezuma doar la aceste aspecte, ci vizeaza si pretul atractiv si multitudinea de culori in care este disponibil acest produs.

Ce culoare de vopsea lavabila sa alegi in functie de incaperea zugravita?

Tendintele anuale in materie de decor interior se schimba de la an la an, mai ales in ceea ce priveste cromatica. Daca nu te numeri printre cei mai pasionati de transformare radicala a locuintei, atunci ca trebui sa te orientezi catre stilurile decorative neutre, iar culorile vor fi in acord cu trasaturile acestui stil. Cu toate acestea, vopseaua lavabila iti permite sa modifici periodic aspectul incaperii, la costuri mult mai mici decat o investitie in mobila sau alte lucrari de amenjare.

Asadar, culoarea peretilor trebuie facuta cu mult tact. Spre exemplu, se poate opta pentru rosu, insa aceasta culoare se va potrivi mai degraba unui spatiu comercial, si nu locuintei sau spatiilor de birouri.

Recomandarile principale se bazeaza pe selectarea nuantelor blande ale culorilor vopselurile lavabile, incepand cu gama de alb, care poate fi mai intens, spre gri sau ivoriu, gama de bej, crem si toate nuantele din aceasta tonalitatea si pana la gama nuantelor pastelate. Bineintelesc ca nuanta va fi aleasa mai ales in functie de preferintele personale atunci cand este vorba despre un proiect de amenjare, insa daca este vorba doar de mici retusuri, va trebui sa se tina cont si de culoarea pieselor de mobilier, a covoarelor etc. Daca se doreste integrarea unei culori puternice, exista suficiente artificii de amenajare, prin aplicarea unor linii sau alte modele, in nuante mai puternice, peste culoarea de baza, creand astfel un efect modern, in acord cu spatiul.

Vopsea lavabila de la Pro Staff – avantajele formulelor de calitate se reflecta in finisajele de exceptie

Vopseaua lavabila se imparte in mai multe tipuri, in functie de mai multe criterii, dupa cum urmeaza:

– gradul de lavabilitate: vopsea semi-lavabila, vopsea lavabila si vopsea super-lavabila;

– locul de aplicare: vopsea pentru interior si formula lavabila pentru exterior;

– proprietatile substantelor care alcatuiesc formula lavabile: vopsea antimucegai (optima pentru zugravirea spatiilor cu umiditate ridicate- baie, bucatarie), vopsea cu protectie impotriva petelor si murdariei (pentru spatiile caracterizate cu trafic intens), vopsea antibacteriana, formula lavabila cu rezistenta la conditii meteo diverse, vopsea cu putere mare de acoperire.

Exista unele formule de vopsea care sunt potrivite atat pentru interior, cat si pentru exterior, varianta recomandata pentru spatiile care au nevoie frecventa de zugravire, cum sunt gradinitele, scolile, diferite institutii, unde traficul zilnic este intens.

Daca nu esti sigur in legatura cu tipul de vopsea de care ai nevoie, te poti consulta cu un specialist. Pe langa sfaturile oferite de catre meseriasul cu care lucrezi, cei de la Pro Staff te pot ajuta cu informatii suplimentare, astfel incat sa alegi formula optima.

Avantaje:

  •    timp redus de uscare: un aspect deosebit de important, mai ales in cazul necesitatii de zugravire interioara, care poate fi efectuata chiar si in timpul sezonului rece, prin incalzirea optima a interiorului;
  •    durabilitate: vopseaua lavabila este cel mai utilizat material de amenajare, de ani de zile, pentru rezistenta pe care o asigura la actiunea mecanica, dar si pentru durabilitate. In fond, daca sunt respectate recomandarile de zugravire specificate de catre producator, nu va fi nevoie sa se zugraveasca pentru cativa ani;
  •       facilitatea intretinerii: vopseaua lavabila poate fi aplicata de o persoana mai priceputa sau poate fi aplicata de catre un profesionist. In ceea ce priveste retusarea, aceasta poate fi facuta cu usurinta de catre orice persoana, dar mai intai se poate verifica aspectul peretului dupa ce au fost sterse eventualele pete si urme de murdarie. Daca peretele este curat, nu va fi nevoie de retus.

Comenzile de vopsea lavabila de interior sau de exterior si alte produse din catalogul Pro Staff pot fi plasate direct de pe site, prin intermediul unui cont de utilizator, care poate fi creat rapid si usor.

Detalii si comenzi:

Mail – office@prostaff.ro / magazin@prostaff.ro

Telefon – 0721 203 933 / 0722 589 860

Website – www.pro-staff.ro

5 locații unde poți amplasa un infokiosk și de ce să alegi un astfel de serviciu

Previous article

Servicii de curatenie Bucuresti? Echipa Ligriv la datorie mereu!

Next article

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *