corpuri de iluminat

Atunci cand vine vorba de corpuri de iluminat, utilitatea si aspectul estetic nu trebuie sa se excluda una pe cealalta. Adica, in momentul in care achizitionati astfel de produse, sa nu faceti niciun compromis. Ele trebuie sa fie exact asa cum va doriti. Pentru ca se poate, avand in vedere oferta variata a magazinului online alexim-light.ro!

Cat de importante sunt aceste corpuri de iluminat?

Alegerea corpurilor de iluminat este la fel de importanta ca si decorarea locuintei si luminozitatea dintr-o incapere, acestea avand un impact major asupra aspectului acesteia.

Daca stiti sa alegeti corpurile de iluminat adecvate, atunci veti putea pune in valoare detaliile amenajarii. Pe de alta parte, nivelul adecvat de iluminare va crea confortul dorit si un sentiment de caldura.

Alexim Light va pune la dispozitie corpuri de iluminat concepute astfel incat sa ofere control asupra intensitatii luminii si a modului in care aceasta este canalizata spre anumite zone ale incaperii.

Toate modelele pe care le oferim spre vanzare, confera stralucire nu doar la propriu, ci si datorita materialelor din care sunt realizate.

Ele sunt adevarate elemente decorative / puncte de impact. In functie de decor si de preferintele fiecaruia dintre voi, puteti opta pentru corpuri de iluminat discrete, elegante, atent finisate sau, dimpotriva, cu un aspect brut, neprelucrat.

Ce corpuri de iluminat alegeti pentru fiecare spatiu din locuinta?

In dormitor, atmosfera linistita trebuie sa fie asigurata de corpurile de iluminat ce vor induce o stare de relaxare. In acest spatiu sunt recomandate luminile ambientale, dar si acele corpuri de iluminat care confera mai multa lumina pentru zone precise, spre exemplu, pentru a putea lectura in pat.

Pentru bucatarie, specialistii Alexim Light recomanda un iluminat general, dar mai ales functional. In acest sens, sunt perfecte plafonierele sau lustrele. In zona in care se pregateste si se serveste masa, lumina poate fi accentuata prin surse care sa fie fixate la nivelul blatului de lucru sau in apropierea mesei.

In baie, este ideala o sursa de lumina in apropierea oglinzii, insa pot fi instalate si cateva lumini ambientale pentru crearea unei atmosfere relaxante.

In living se pot combina mai multe optiuni avand in vedere functiunile multiple pe care acest spatiu le indeplineste.

Cu ajutorul luminii se pot delimita eficient zonele cu destinatii diferite: cele pentru lectura, pentru discutii, pentru luat masa etc.

In birouri puteti opta pentru corpuri de iluminat pentru plafon sau pentru iluminat local – veioze.

Bineinteles, spoturile sunt si ele o varianta inspirata.

Comanda acum corpuri de iluminat de la Alexim Light!

Corpurile de iluminat pot deveni acele elemente necesare pentru a completa incaperea asa ca trebuie neaparat sa le acordati atentia cuvenita.

Modul in care lumina cade pe mobila si decoratiuni si intensitatea acesteia directioneaza privirea catre zonele cheie ale locuintei, creand in acelasi timp si o atmosfera placuta si echilibrata. Nu este obligatoriu sa apelati la serviciile unui designer specializat pentru a obtine iluminarea optima a locuintei. Este suficient sa experimentati pe cont propriu si sa alegeti in final ce vi se potriveste cel mai bine.

Pentru comenzi si informatii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie asa ca nu ezitati sa ne contactati!

MAGAZIN ONLINE DE COPRURI SI SOLUTII DE ILUMINAT: www.alexim-light.ro

Produse grecesti autentice la doar cateva click-uri distanta!

Previous article

De ce e avantajos sa inchiriezi o masina cand pleci in concediu

Next article

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *