colectare hartie

Cami Comexim isi desfasoara activitatea in domeniul colectarii deseurilor (hartie, sticla, lemn, mase plastice, metale), de mai bine de 20 de ani, ceea ce inseamna ca alaturi de noi veti beneficia de servicii de calitate superioara datorate experientei si cunostintelor acumulate in domeniu, de-a lungul timpului.

Intervenim prompt si eficient pentru colectare hartie si alte deseuri dintre cele mentionate anterior.

Cu sediul in Bucuresti, Cami Comexim preia fara nicio problema si solicitarile din alte zone ale tarii, asa ca nu ezitati sa ne contactati cu incredere.

Colectare hartie – prompt, eficient si cu costuri minime!

Suntem foarte buni atunci cand vine vorba de servicii colectare hartie sau alte tipuri de deseuri, iar acest lucru il pot confirma toti clientii nostri multumiti de pana acum.

Faptul ca am investit si ca dispunem de mijloace de transport adecvate, ne ajuta sa intervenim prompt si eficient si sa desfasuram activitatea de colectare propriu-zisa, in cel mai scurt timp.

Capacitatea de incarcare a mijloacelor noastre de transport, este una ridicata, astfel ca suntem capabili sa asiguram transport si personal de incarcare pentru o cantitate minima de 500 kg de deseuri reciclabile, la o singura ridicare.

In cazul in care produceti cantitati mai mari de 10 tone/luna de deseuri hartie-carton, va punem la dispozitie containere sau prescontainere. Cantarirea se face la bascula electronica, la sediul companiei, sau la fata locului, in momentul in care se incarca deseurile, folosind lizele dotate cu cantar electronic.

Cand alegi servicii colectare hartie?

Daca alegi serviciile de colectare hartie, contribui cu siguranta la un mediu curat si sanatos, insa pe de alta parte, te degrevezi de o responsabilitate pe care o lasi in seama unei companii specializate, avand certitudinea ca isi indeplineste atributiile conform celor mai ridicate standarde.

Expertii Cami Comexim sunt bucurosi sa preia si sa solutioneze in cel mai scurt timp, solicitarile fiecaruia dintre voi, indiferent de complexitate sau dificultate.

Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Specialistii Cami Comexim asteapta solicitarile voastre pentru servicii colectare hartie!

Serviciile de colectare pe care le oferim, indiferent ca este vorba de colectare hartie, mase plastice, metale, lemn sau sticla, se desfasoara in cele mai bune conditii, cu respectarea unor etape logice, cu rapiditate si eficienta, astfel ca toti clientii care ne aleg ca si partener, sunt extrem de multumiti de colaborarea cu noi.

Suntem o echipa responsabila, serioasa, profesionista si competenta, ce se implica total in fiecare parteneriat, obtinand satisfactia maxima a clientilor nostri.

Pentru a ne asigura ca raspundem celor mai exigente asteptari, ne ocupam sa verificam constant daca serviciile oferite sunt ceea ce trebuie, adica daca au fost adaptate conform situatiei si daca raspund fidel cerintelor clientilor.

Pe de alta parte, aceasta satisfactie despre care vorbim se datoreaza si pregatirii teoretice si practice, realizata in mod constant in randul angajatilor companiei Cami Comexim.

Pentru programari servicii colectare sau informatii suplimentare legate de orice aspect de interes, nu ezitati sa intrati in legatura cu noi. Va stam cu placere la dispozitie, in orice moment!

 

Servicii de reparatii termopane de cea mai buna calitate

Previous article

Cele mai bune servicii de inchiriere masini Constanta?

Next article

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in DIVERSE