utilaje-vinificatie

AGRO CATALOG vine in intampinarea clientilor sai cu o gama larga si variata de utilaje vinificatie, la un raport avantajos calitate-pret.

Astfel, daca sunteti un producator mare de vinuri, la noi veti gasi ceea ce va trebuie pentru ca productia sa se desfasoare in parmetri optimi. De asemenea, produsele noastre se adreseaza si persoanelor fizice, asa ca stam si la dispozitia lor, ori de cate ori sunt in cautarea unui partener competent si serios.

Ce tipuri de utilaje vinificatie va punem la dispozitie?

Agro Catalog va ofera spre vanzare o gama variata de utilaje vinificatie, dupa cum am mentionat si anterior, printre care se numara:

  • desciorchinatoare
  • linii de imbuteliere vinicole
  • prese
  • masini de ambalat
  • filtre din inox pentru vin
  • mese vibratoare pentru fructe
  • elevatoare fructe
  • teascuri
  • mese imbuteliat sticle
  • pompe

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre un anumit produs, nu ezitati sa intrati in legatura cu specialistii companiei noastre. Acestia va stau cu placere la dispozitie, oferindu-va intreg suportul de care aveti nevoie astfel incat sa puteti face achizitiile corecte, care va satisfac necesitatile.

Relatiile de parteneriat incheiate pana in prezent cu clientii nostri demonstreaza capabilitatea si responsabilitatea echipei Agro Catalog, precum si calitatea superioara a produselor avand in vedere feedback-ul primit de fiecare data.

 Mai multe despre utilaje vinificatie

In functie de cerintele fiecaruia dintre voi, vom avea grija sa va recomandam produsele adecvate, care sa se preteze cel mai bine acestora.

Spre exemplu, desciorchinatorul disponibil in stocul nostru este un utilaj cu actionare a unui motor monofazat folosit la zdrobirea si desciorchinarea strugurilor, ce are o productivitate  cuprinsa intre 1200-1500 kg/h. Acest utilaj este destinat atat uzului gospodaresc, cat si celui semiprofesional.

Este usor de utilizat, de transportat si de curatat.

Consta in separarea boabelor de ciorchine: eliberarea separata a sucului cu boabele pe de o parte si a ciorchinelor cu resturile vegetale pe de alta parte.

Sunt disponibile atat variante cu cuva si carcasa emailate, cat si variante din inox.

desciorchinator

Comanda utilaje vinificatie de la Agro Catalog

Gama de utilaje vinificatie pe care o oferim spre vanzare, este adecvata pentru viticultorii profesionisti, dar si pentru cei care fac vin pentru consum propriu.

Zdrobitoarele cu “functia” desciorchinare permit zdrobirea si desciorchinarea completa a strugurilor, productivitatea lor indeplinind cerintele oricarui producator. Teascurile si presele sunt recomandate in continuarea procesului de vinificatie in functie de cantitatea de mustuiala obtinuta dupa zdrobire.

Inainte de imbuteliere, vinul se filtreaza cu ajutorul filtrelor speciale ce au rolul de a retine impuritatile, conferindu-i limpezime, fara sa afecteze gustul sau culoarea. In functie de gradul de impuritati din vin, se poate efectua o filtrare grosiera, apoi medie, fina si la final sterila.

Imbutelierea vinului, fiind etapa finala a procesului de vinificatie, este foarte importanta si nu trebuie neglijata. Modul in care se pastreaza vinul este esential pentru conservarea calitatii sale.

Astfel, liniile de imbuteliere pe care le oferim, reprezinta o solutie avantajoasa din toate punctele de vedere.

Pe langa calitatea strugurilor, secretul unui vin bun, consta, bineinteles, si in alegerea utilajelor si a produselor folosite. De aceea, Agro Catalog va ofera numai echipamente performante, la preturi corecte.

Nu ezitati sa ne contactati pentru comenzi si informatii suplimentare!


website  Website: www.agro-catalog.ro

telefon  Telefon: 0736371732

Miere de albine de la Casuta cu Miere! Cum o alegi pe cea naturala?

Previous article

Motopompe irigatii – echipamente performante la preturi avantajoase!

Next article

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *