tigla metalica

Pentru constructiile rezidentiale actuale, cei mai multi ingineri constructori selecteaza tigla metalica pentru realizarea acoperisurilor. Pe langa avantajul de a fi durabile, acoperisurile realizate cu acest material sunt mai avantajoase ca pret total de executie, comparativ cu tigla fabricata din alte materiale.

Principalele avantaje ale placilor de tigla metalica pentru acoperis

In domeniul constructiilor, materialele utilizate trebuie sa indeplineasca mai multe criterii, care tin atat de investitia totala necesara, facilitatea operarii si modalitatea de lucru impusa de caracteristicile materialului, dar si beneficiile aduse utilizatorilor. Iar aceste tigle metalice indeplinesc o mare parte dintre cerintele proiectelor de realizat, asigurand si avantaje pe termen lung:

–          Flexibilitatea integrarii in proiectele realizate: tiglele metalice sunt facil de integrat in diferite proiecte, insemnand ca pot fi utilizate pentru realizarea acoperisurilor, indiferent de forma, dimensiunile si structura cladirii. De asemenea, cand vine vorba de cromatica, forma si dimensiunile necesare, tigla metalica este disponibila intr-o varietate de culori, iar materialul din care este confectionata permite taierea conform necesitatii de imbinare a elementelor.

–          Facilitatea operarii si accesibilitatea lucrarilor de reparatii: greutatea redusa a tiglei metalice reprezinta una dintre caracteristicile de exceptie, apreciate deopotriva de catre echipele de constructori, precum si de inginerii si antreprenorii care activeaza in aceste domeniu. Materialele cu greutate redusa sunt usor de manevrat, insemnand ca intreg procesul de montaj se va desfasura rapid si cu mai putin efort. In cazul in care tigla este afectata de factorii climatici extremi – grindina – care poate provoca zgarieturi si mai poate cauza si procesul de corodare – elementele afectate pot fi in inlocuite fara probleme, la costuri minime: pretul achitat pentru achizitionarea numarului de elemente necesar si manopera specialistului care va efectua lucrarea.

–          Durabilitate si rezistenta: montate corect si ingrijite corespunzator, acoperisurile din tigla metalica pot rezista pana la 50 de ani. Aceasta perioada indelungata de viata inseamna ca acest material este unul dintre cele care merita investitia. Recomandarile de intretinere nu implica o atentie sporita pentru beneficiarii cladirilor, ci se refera mai degraba la verificare periodica, mai ales daca s-au desfasurat recent ploi cu gheata. Odata identificate chiar si cele mai mici portiuni afectate, este preferabil ca proprietarii sa inlocuiasca elementele care au fost zgariata sau strambate.

Experienta personala a utilizatorilor – Ce spun beneficiarii locuintelor cu acoperis din tigla metalica?

Tiglele metalice nu sunt elemente nou aparute pe piata, care abia isi castiga “renumele” in domeniul constructiilor, insa, asa cum este si firesc, noile modele si elemente din aceasta categorie sunt proiectate in modele imbunatatite, fiind realizata din metal acoperit cu straturi de zinc si polimeri pentru a-i conferi culoarea dorite – fie se opteaza pentru modelul care imita aspectul si nuanta tiglei de ceramica, fie se va selecta o culoare diferita din paleta de culori disponibila in catalog. Tiglele metalice sunt folosite pentru o varietate de aplicatii, incepand cu realizarea adaposturilor pentru animale, diferite constructii pentru depozitare, necesare activitatilor agricole, cele desfasurate la ferme, gospodarii si pana la realizarea constructiilor moderne de acoperisuri pentru ansamblurile rezidentiale noi.

Asadar, utilizarea tiglei metalice nu este noua, dar poate ca, in ultimii ani, aceste elemente au devenit mai populare. Beneficiarii lucrarilor realizate cu tigla din metal – proprietari si inginerii constructorii – sunt multumite de caracteristicile de exceptie ale acestui element unic:

 Utilizare in conditii meteo extreme, acest tip de tigla rezisntand la temperaturi joase (-50 grade Celsius) si foarte mari (70 grade Celsius);

 Optiunea de a fi putea fi montata in orice moment al anului;

 Rezistenta mare in cazul unul incendiu;

 Raport bun pret-calitate;

Pe langa aceste caracteristici apreciate de catre utilizatori, tigla metalica are greutate redusa si reprezinta astfel o optiune buna pentru realizarea acoperisurilor care nu permit incarcarea mare.

Verificati ofertele disponibile accesand www.blitz-profil.ro, vizualizand astfel catalogul unei companii axate pe comercializarea acestor elemente de constructie si amenajare cu aplicabilitate diversa.

Detalii si informatii despre tigla metalica puteti solicita consultantilor firmei, telefonic (021 315 67 40) sau online (contact@blitz-profil.ro)

Ce rochii de zi sunt in tendinte in aceasta primavara?

Previous article

CleanSpot asigura servicii de curatenie pentru firme, la un raport avantajos calitate-pret!

Next article

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *