Succesul unei afaceri constă în eficientizarea timpului, în găsirea unor soluții care să atragă clienții, dar și în adaptarea la tendințele de pe piață. Dacă ai o companie comercială care oferă produse și servicii consumatorilor, atunci cu atât mai important este să le oferi acestora soluții moderne și interactive pentru orice nevoie.

Este foarte important să te pui în pielea consumatorilor, să înțelegi ceea ce își doresc atunci când intră în contact cu serviciile tale. Consumatorii au nevoie de timp și, în mod implicit, de informare. Spre exemplu, o soluție eficientă și atractivă este amplasarea de infokioskuri în zonele de acces ale companiei tale. De ce? Clienții au acces la informații, pot vizualiza mape interactive, au posibilitatea de a face programări sau reclamații și sugestii.

Află mai jos unde poți amplasa un astfel de infokiosk și care sunt beneficiile consumatorilor.

  • Centru Comercial

Mall-urile sunt cele mai aglomerate locații, unde consumatorii petrec foarte mult timp: fac cumpărături, iau masa cu familia, se întâlnesc cu prietenii la un film, merg la un salon de înfrumusețare și lista poate continua. Amplasarea unui infokiosk îi va ajuta să găsească rapid calea spre ceea ce îi interesează. Selectează o locație de pe mapa interactivă și automat le va indica o cale rapidă până acolo.

  • Lanț de magazine

Dacă deții mai multe magazine, un infokiosk va putea să îi ajute pe clienți să caute informații despre produsele tale, să găsească și celelalte locații și, în plus, te ajută să comunici eficient cu aceștia. Spre exemplu, poți introduce un formular de feedback, prin care clienții pot spune dacă au fost sau nu satisfăcuți de serviciile companiei tale sau de angajați.

  • Centru Spa și săli de sport

Într-o sală de sport, un centru de spa sau o școală de dans este esențial să ai un infokiosk. Un ecran care să le ofere clienților informații despre clasele și cursurile care vor avea loc, despre antrenori și care să le permită să își rezerve un loc este util pentru cei care vor să eficientizeze timpul.

  • Locații HORECA

Fie că deții un restaurant, o cafenea sau un hotel, infokioskurile sunt extrem de utile pentru clienții tăi. Pe lângă informații despre meniul restaurantului, posibilitatea de a efectua rezervări, informații despre camerele disponibile, poți introduce un meniu cu obiective turistice, benzinării aflate în proximitate, acces la taxiuri și alte mijloace de transport. Ecranul interactiv îi va ajuta pe clienți să obțină informații rapid și simplu.

  • Benzinării

Benzinăriile sunt accesate zi de zi de foarte multe persoane. Pentru a-ți loializa clienții, oferă-le un serviciu rapid și simplu de plată a alimentării, fără a mai sta la cozile de la casă. Poți introduce un meniu interactiv care să îi ajute să plătească benzina, rovinieta, facturi și alte asigurări și rate.

Infokiosk-urile sunt moderne, interactive și extrem de funcționale. Descoperă utilitatea unui astfel de dispozitiv pentru afacerea ta. EasyPay System îți oferă posibilitatea de a personaliza atât design-ul, cât și meniul și funcțiile acestuia.


 

De ce e avantajos sa inchiriezi o masina cand pleci in concediu

Previous article

Cum sa alegi culoarea si tipul de vopsea lavabila in functie de spatiul amenajat

Next article

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in DIVERSE